Newsletters

Nyhetsbrevet publiceras var sjätte månad. Vill du prenumerera på nyhetsbrevet? Signa upp dig här.

Nyhetsbrev 4: Augusti 2023

Tredje året av EU 1.5° Lifestyles-projektet har nu inletts, och vi har massor av nyheter att dela med oss av! Vi hoppas ni får glädje av att läsa om vårt arbete, låt oss veta om ni har någon feedback, och kom och möt oss på någon av konferenserna vi kommer åka på den närmaste tiden!

En smygtitt på innehållet:

  • Vilken påverkan har livsstilsförändringar på ekonomiska system och välfärden? – För att utforska och förstå den potentiella påverkan har…

Nyhetsbrev 3: Februari 2023

Det är hög tid att integrera 1,5°-livsstilar, workshops i fem länder och mycket mer - välkommen till det tredje numret av nyhetsbrevet inom projektet EU 1.5° Lifestyles!

Vårt nyhetsbrev innehåller regelbundna uppdateringar om projektet, inklusive våra insatser för att mainstreama 1,5°-livsstilar. Även om fokuset ligger på vår forskning får ämnets brådskande karaktär oss att kliva ut ur vår forskarbubbla och driva vårt projekt bortom den -…

Nyhetsbrev 2: Juni 2022

EU-projektet 1.5° Lifestyles har nu avslutat sitt första år och det finns mycket att rapportera om! Vi hoppas du kommer att tycka om att läsa om vårt arbete och meddela oss gärna om ni har några synpunkter.

Med önskningar om en sommar, påväg mot 1.5°, med obegränsade nöjen men begränsade utsläpp.

Trevlig läsning!

/EU 1.5° Lifestyles, genom Edina Vadovics på GreenDependent Institute

Nyhetsbrev 1: November 2021

Välkommen till det första numret av nyhetsbrevet inom projektet EU 1.5° Lifestyles!

Syftet med nyhetsbrevet är att ge regelbundna uppdateringar om EU-projektet 1.5° Lifestyles, och mer allmänt om 1.5°-livsstilar. Dessutom kommer vi att informera om evenemang med anknytning till projektet, arrangerade både av oss och av andra där du kan träffa och nätverka med oss, och om nyheter från projektets partners.

Vi hoppas att du kommer finna innehållet…